Wie zijn wij

Creatieve en interactieve muziekconcepten

Press Play staat bekend om haar creatieve en interactieve muziekconcepten voor kids, jongeren én volwassenen. Concepten waarbij je wordt uitgedaagd zelf te ‘doen’!. Stap uit je comfort-zone en speel. Want van spelen blijf je jong. Bij Press Play spelen we ook veel op onze flipperkasten of voetbaltafel. Daarnaast struikel je over de lp’s, de platenspeler draait overuren en de cd’s staan tot aan het plafond. Muziek en spelen zitten in ons DNA. Dat vind je terug in al onze concepten. 

Ooit begonnen met de Kidz-dj. Grote wereldhits voorzien van nieuwe Nederlandstalige teksten voor kids én ouders. Met jaarlijks 100 live shows en 5 goed verkochte albums is Kidz-dj inmiddels een succesvol concept. Ook is Press Play initiatiefnemer van djproducer.school. De DJ School die toert door Nederland en jonge dj’s van 8 tot 18 jaar verschillende leuke workshops geeft. Meestal op locatie. Met djworkshop.nl en MUSICMAKERZ bedient Press Play de markt van bedrijfsuitjes en teambuilding events. Een ander gek muzikaal concept is de DJ Bus. Een oude omgebouwde streekbus voorzien van flink wat DJ Apparatuur. Leuk voor festivals en feesten. Ook ontwikkelde Press Play het concept popquiz.nl. Leuke popquizen voor bedrijfs- en familiefeesten.

Meer weten? 

Wij zijn een graag geziene gast op vele feesten, festivals en andere evenementen. Wil je meer van ons weten? Of gewoon eens een bak koffie drinken? Zoek je een stage of een bijbaan als DJ, entertainer of presentator? 

Bel ons: 073 – 20 20 971