Met popquiz.nl komen we bij jullie op locatie! Een ouderwetse quiz met een modern randje. Natuurlijk moeten er een hoop vragen beantwoord worden maar er vindt ook een hele hoop actie plaats. Zo wordt er meegezongen, uitgebeeld en veel gelachen. 

Denken, doen, muziek en vooral lol hebben!

Hoe ziet de Popquiz eruit?

De quiz bevat verschillende onderdelen waarbij kennis en doen elkaar afwisselen. De quiz wordt gespeeld in teams die allemaal strijden om een plek in de finale. De teams krijgen allerlei leuke vragen en opdrachten voorgeschoteld.

De presentatie wordt gedaan door een quizmaster met de hulp van een DJ. De vragen en opdrachten worden ondersteund door veel plaatjes, filmpjes, fragmenten en voorbeelden. Alle onderdelen bij elkaar zorgen voor een afwisselend en hilarisch geheel.

In de finale staan twee teams tegenover elkaar en strijden met de hand bij de quizknop om de felbegeerde goudenplaat! Wie heeft de meeste muziekkennis? Wie is het snelst?

Popquiz die bij jullie gezelschap past

Een gedeelte van de quiz maken we specifiek voor jullie. Leuk om zo een collega of familielid in het zonnetje te zetten. Ook kunnen wij een stad, genre of ander thema centraal stellen. Dit geeft voor veel gelegenheden een extra leuke draai aan de quiz.

Voor kleine en grote groepen (20 – 300 personen)

Deze quiz kan gespeeld worden door kleine en grote groepen. De quiz wordt standaard door een presentator en dj uitgevoerd. Dit is uit te breiden met bijvoorbeeld een pianist of zelfs een hele band.

Waar kunnen wij de popquiz spelen?

We kunnen met de quiz en decor bij jullie op locatie komen. Daarnaast kan de popquiz voor kleine en grote groepen ook bij ons op locatie in ‘s-Hertogenbosch. Wij kunnen ook helpen met het vinden van een geschikte locatie.

Waarom de Popquiz? 

  • De beste popquiz van NL
  • Leuke vragen op maat
  • Creatief, origineel en feestelijk
  • Heel erg muzikaal