Dé muziekworkshop van nu!

What’s in a name? Bij MUSICMAKERZ maken jullie de muziek! Daar hoef je niet eens ontzettend muzikaal voor te zijn. Toch speel jij de drums, keys of andere instrumenten met behulp van een sampler. Jullie gaan in teams aan de slag om een eigen dance- of hiphoptrack te maken.

Met deze muziekworkshop komen wij op veel middelbare scholen, evenementen, bedrijfsuitjes en teambuildings. Ook leuk in combinatie met onze DJ Workshop

Muziekworkshop als creatieve uitlaatklep 

MUSICMAKERZ is een muziekworkshop van anderhalf tot twee uur waarbij de deelnemers in groepjes van maximaal 3 á 4 personen plaats nemen achter een Pioneer Toraiz SP-16. Een uitgebreide en professionele sampler. Met deze sampler kunnen de deelnemers samen hun eigen beats maken. Ze krijgen een korte instructie over het apparaat maar gaan dan vooral zelf aan de slag. Aan het einde wordt het resultaat geëxporteerd naar een usb’tje en eventueel aan de rest gepresenteerd. 

MUSICMAKERZ bij jullie op locatie!

We kunnen met deze workshop bij jullie op locatie komen. We nemen maximaal 10 samplers mee. Dit betekent dat er maximaal 30 tot 40 deelnemers per workshop kunnen deelnemen. Natuurlijk kunnen er meerdere workshops op een dag worden gegeven. Zo kunnen een hoop mensen meedoen. Ook is het mogelijk de workshop in onze DJ Bus te organiseren. De DJ Bus komt dan bij jullie voorrijden en we bouwen 10 samplers op in de bus. Daarnaast is deze workshop ook leuk in combinatie met onze DJ Workshop. Ook denken we graag mee voor volledig muzikaal programma.

Voor wie? 

Met deze workshop richten we ons op jongeren en volwassen van 12 tot en met 50 jaar. De workshop is leuk voor;

  • Middelbare scholen
  • Vereniging en stichtingen
  • Bedrijfstfeesten
  • Heisessies
  • Teamuitjes
  • etc.