Unieke DJ en Producer Workshop voor kinderen en jongeren op locatie

Onder de naam djproducer.school geven we workshops en lessen in DJ’en en produceren aan (grote) groepen kinderen en jongeren van 8 tot en met 18 jaar. We komen met onze workshops op scholen, festivals en evenementen in het hele land. Wij onderscheiden ons van andere dj scholen door onze aanpak. Het gaat bij ons om creatief (mee)doen. Zelf ervaren, ontdekken en spelen. Daarom krijgt iedereen zijn of haar eigen dj-set.

DJ Workshop voor kinderen

De DJ Workshop voor kinderen wordt door djproducer.school gegeven op veel basisscholen, BSO’s, festivals en evenementen in het land. Grote groepen kinderen leren tegelijkertijd de basisbeginselen van het dj’en. Daarnaast organiseren we ook openbare workshop voor kinderen die toegankelijk zijn middels kaartverkoop. 

DJ'en en produceren voor middelbare scholen

Voor jongeren op middelbare scholen heeft djproducer.school twee leuke workshops in DJ’en of produceren. Tijdens de DJ Workshop krijgen leerlingen een inspirerende les over de wereld van Dance en DJ’en. Ze gaan vooral zelf aan de slag en leren de fijne kneepjes van het vak. Bij de producer workshop (MUSICMAKERZ) maken leerlingen hun een eigen dance of hiphop track met behulp van een sampler. Ze maken zelf de beats, bass lijnen en leads. Aan het einde van de workshop krijgen zij hun track mee naar huis. 

Boek één van de workshops 

De workshops en cursussen van djproducer.school zijn gericht op kinderen en jongeren van 8 tot en met 18 jaar. We kunnen de workshops organiseren voor tot wel 75 deelnemers per ronde. De workshops worden geboekt door scholen, BSO’s, festivals, campings, bedrijven, stichtingen, evenementen, sportclubs, etc.

Wij spelen met deze workshops in op de belevingswereld van kinderen en jongeren.

Vraag ons naar de mogelijkheden voor jullie.

Waarom djproducer.school?

  • Voor kleine en grote groepen
  • Unieke workshops met veel apparatuur
  • Perfecte match met doelgroep
  • Bij jullie op locatie