djworkshop.nl
djworkshop.nl

De DJ Workshop maakt van jullie échte dj's

De DJ Workshop van djworkshop.nl is uniek in Nederland. Wij kunnen namelijk met een groot aantal dj-sets jullie feest, event, teambuilding of bedrijfsuitje een hele leuke muzikale draai geven. Zo kan iedereen zich creatief uitleven, inspiratie op doen of gewoon lekker spelen met de knoppen van de dj-set. Wie wil zich nou niet even helemaal een échte dj voelen? Wij zijn met onze DJ Workshop al bij veel leuke bedrijven geweest zoals Nike, KPN, PwC, Bol.com, etc. 

DJ Workshop met spetterende finale!

De DJ Workshop bestaat uit een aantal onderdelen en eindigt in een spetterende finale waarbij de finalisten achter de main booth hun kunsten mogen vertonen. De voetjes gaan van de vloer en het dak gaat eraf. Wie is de beste DJ? 

De deelnemers leren in 1,5 uur de basic skills van het dj-en. Er is aandacht voor het mixen, beatmatchen en eq-ing. Tussendoor vindt er nog een spannende dancequiz plaats. Wie heeft de meeste DJ kennis? We nemen een kijkje in de Dance-industrie en de bijbehorende dance genres. Kortom een complete workshop waarin de deelnemers vooral zelf aan de slag gaan.

Maak jullie eigen Dance-track!

De DJ Workshop kan worden uitgebreid met onze mobiele dance-studio. Een aantal deelnemers zullen worden geselecteerd om onder begeleiding van een producer aan de slag te gaan met een eigen dance-track. Leuk voor een bedrijfsuitjes, vrijgezellenfeesten, etc.

Vind je produceren leuker dan dj’en? Kijk dan ook eens naar onze te gekke workshop MUSICMAKERZ.

Voor wie? 

We geven de DJ Workshop aan zowel kleinere als grote groepen. Het minimale aantal deelnemers komt neer op ongeveer 15 personen. Per workshop kunnen we met maximaal 75 deelnemers laten deelnemen. Ieder krijgt dan een eigen dj-set. Uiteraard kunnen we meerdere workshops op een dag geven. Wij komen langs op;

  • Vrijgezellen feesten
  • Familiedagen
  • Bedrijfsfeesten
  • Heisessies
  • Teamuitjes
  • en veel meer...

Ben je op zoek naar een workshop voor kinderen? Kijk dan op djproducer.school