Unieke DJ Workshop voor kinderen op locatie

djproducer.school komt bij jullie op locatie met een spetterende en muzikale DJ Workshop voor kinderen van 7 tot en met 12 jaar. Een DJ Workshop waarbij kinderen, op ieder een eigen dj-set, de basic skills van het dj-en leren. Het is een leerzame workshop waarbij kinderen creatief aan de slag gaan.

Op iedere locatie in Nederland

De DJ Workshop voor kinderen kunnen wij op locatie verzorgen voor kleine en grote groepen kinderen. We brengen hierbij alle techniek zelf mee. Dit betekent dat we weinig van jullie nodig hebben. We hebben in totaal de beschikking over 75 dj-sets en kunnen daarmee hele grote groepen een toffe workshop geven. De DJ Workshop voor kinderen is leuk voor scholen, BSO’s, vakantieparken, theaters, zomerfeesten, braderieën en andere evenementen.

Hoe ziet een DJ Workshop voor kinderen er uit?

De DJ Workshop bestaat uit verschillende onderdelen. Kinderen krijgen klassikaal instructie van professionele DJ’s doormiddel van filmpjes en voorbeelden. Daarnaast gaan ze voor al zelf aan de slag. Ze leren in één tot anderhalf uur de basisbeginselen van het dj’en. 

  • Korte animatiefilm over Dance
  • Wat doen de knoppen op een dj-set?
  • Pitchen, mixen en beatmatching
  • Spannende DJ-quiz
  • Spetterende finale!

Ook ouders vinden het leuk

Geregeld sluiten wij de DJ Workshop af met een spetterende discoshow voor kinderen. Een afterparty waarbij een aantal deelnemers van de workshops nog even een plaatje mogen instarten. Bijvoorbeeld leuk voor de hele school, camping of op evenementen. Deze Discoshow wordt gedaan door de Kidz-dj. 

Afterparty

Natuurlijk is de DJ Workshop heel erg leuk voor kinderen maar onze ervaring leert dat ouders het leuk vinden om er bij te zijn en zo af en toe ook met de knoppen te spelen. Ouders en kinderen kunnen zo samen een feestje bouwen. Daarnaast geven we ook de dj-workshop aan volwassen.

Voor wie is de DJ Workshop?

Wij geven deze workshop vaak bij basisscholen, BSO’s, campings, feesten, festivals of andere evenementen. We komen dan met onze dj-sets (gemiddeld 30 tot 50 sets) en geven een aantal workshops van een uur. Iedere school of ieder evenement is anders. Daarom denken wij graag mee met jullie situatie en komen we met een gepast voorstel.

Kinderfeestje!

Wij verzorgen ook DJ Workshops voor kinderfeestjes. Bij jullie thuis of bij ons in de Studio in ‘s-Hertogenbosch. Wil je een uniek en stoer kinderfeestje? Kijk dan eens op de pagina van djproducer.school.

Waarom djproducer.school?

  • Voor kleine en grote groepen
  • Unieke workshops met veel apparatuur
  • Perfecte match met doelgroep
  • Bij jullie op locatie