De allereerste DJ Bus van Nederland!

Wat ooit een DAF Den Oudsten streekbus was is nu omgetoverd tot een volledig uitgeruste DJ Bus. Deze bus uit 1979 beschikt over 25 dj-sets en een uitgebreide muziekproductie-unit. Dit maakt de DJ-Bus tot een geweldige invulling van een event, festival, teambuilding, bedrijfsuitje of feest.

DJ-workshop in de DJ Bus

In de bus staat voor iedereen een eigen dj-set klaar. De dj’s in de dop leren tijdens een workshop van een uur de basic skills van het dj’en. Ze leren over de knoppen van de dj-set en gaan scratchen, mixen en beatmatchen. In een spetterende finale draaien een aantal talenten op de speakers in de bus. De hele bus kan meegenieten en er mag natuurlijk gedanst worden! Wie zorgt voor het grootste feest? Ook kan er in de mini studio in de DJ Bus door deelnemers gewerkt worden aan een eigen dance-track. 

MUSICMAKERZ voor middelbare scholen

Speciaal voor middelbare scholen kunnen we ons concept MUSICMAKERZ ook in de DJ Bus opbouwen. De leerlingen werken dan in groepjes op een professionele Pioneer sampler. Ze maken hiermee een eigen dancetrack of hiphop beat. Aan de rechterkant een filmpje van een middelbare school waar 300 leerlingen de muziekworkshop MUSICMAKERZ in de kregen. 

De DJ Bus op bedrijfsfeesten

De DJ Workshop in de DJ Bus is ook geschikt voor volwassenen. Leuk als ‘break’ tijdens een heisessie of gewoon als onderdeel van een bedrijfsfeest of familiedag. We hebben met de DJ Bus en DJ Workshop al verschillende grote bedrijven mogen bezoeken zoals Bol.com, Nike, KPN, SAS Software, etc. 

De DJ Bus op festivals

De DJ Workshop in de DJ Bus is bij uitstek geschikt voor festivals. Een eyecatcher!
Doorlopend komen de bezoekers de DJ-Bus binnen en onder leiding van onze dj’s krijgen ze de fijne kneepjes van het dj-en bijgebracht. 
Tevens wordt er achter onze mini-productie unit (achterin de bus) door alle bezoekers aan een eigen Dancetrack gewerkt, die aan het einde van de 
dag kan worden gepresenteerd on ’the main stage’! Staat er een rij voor de DJ-Bus? Geen nood! In de strandstoelen is het prima chillen voordat je aan de beurt bent!

Waarom de DJ Bus?

  • Een grote eyecatcher
  • Leuke workshops in de bus
  • Leuk voor festivals & scholen
  • Alleen maar stroom nodig